Fanion
ro | en | fr | de

Eşarfe

Eşarfe

Despre eşarfe

Eşarfe imprimate

Eşarfele imprimate sunt folosite din ce în ce mai frecvent, mai cu seamă de suporterii şi fanii unor echipe sportive, dar şi de către susţinătorii unor formaţiuni politice sau ai unor candidaţi în campaniile electorale.

Eşarfele pot fi simple sau duble, cu sau fără franjuri la capete. Cele duble pot fi imprimate pe o faţă sau pe ambele feţe în mono sau policromie. Lungimea cea mai solicitată este de 130-140 cm, la o lăţime de 14-16 cm.

Firma noastră este unul dintre cei mai mari producători de eşarfe imprimate - calitatea materialelor şi a imprimării, viteza de reacţie bazată pe o forţă de producţie semnificativă şi preţurile scăzute făcându-ne extrem de competitivi în acest domeniu.

Producem de asemenea şi mini-eşarfe imprimate decorative (30 x 10 cm), solicitate de suporterii unor cluburi sportive. Acestea se fixează cu două ventuze mici pe ferestre, parbrize, geamurile autovehiculelor etc.

Eşarfe fashion personalizate

O alta categorie este cea a eşarfelor “fashion” personalizate. Sunt solicitate de regulă de organizatorii unor evenimente (meeting-uri, conferinţe, team-building-uri, congrese etc.), având înglobată discret sigla organizaţiei patronatoare într-un design imaginativ, imprimat pe un material subţire, semitransparent, de tip voal, fiind oferite ca suvenir doamnelor participante. Pentru domni, articolele cele mai solicitate sunt cravatele şi fularele personalizate, ale căror imprimeuri respectă aceleaşi reguli.

Bandane, baticuri şi banderole imprimate

Anumite categorii de sportivi, cum ar fi cicliştii, dar şi suporterii unor echipe, solicită alături de tricouri imprimate cu sigle ale cluburilor sau sponsorilor, bandane, baticuri sau banderole imprimate, pe care le poartă pe cap sau în jurul gâtului, promovand astfel anumite imagini sau afirmându-şi apartenenţa la un grup.

Galerie foto. Portofoliu eşarfe

Şi ca să lăsăm lucrurile să vorbească de la sine, vă prezentăm în continuare o mostră vizuală din portofoliul nostru de eşarfe şi fulare.

Eşarfă 01 Eşarfă 02 Eşarfă 03 Eşarfă 04 Eşarfă 05 Eşarfă 06 Eşarfă 07 Eşarfă 08 Eşarfă 09 Eşarfă Poli Timişoara Fular Poli Timişoara