Fanion
ro | en | fr | de

Contact fanioane

Contact fanioane.ro

Contactează-ne despre fanioane

Doriţi mai multe informaţii despre fanioanele noastre?Website-ul www.fanioane.ro încearcă, pe cât posibil, să fie mai mult decât o simplă broşură de prezentare. De aceea am dezvoltat în cadrul fiecărei secţiuni specifice de fanioane un sistem interactiv, care oferă posibililor clienţi informaţii cât mai complete şi mai exacte despre fanioanele noastre, calitatea şi disponibilitatea lor şi preţurile aferente.

Prin intermediul site-ului nostru, dorim să răspundem posibilelor dvs. întrebări concis şi la obiect, pentru ca dvs. să aveţi o imagine cât mai clară a produselor noastre. Desigur, întrucât această formă online nu este exhaustivă, dacă aveţi întrebări sau doriţi mai multe informaţii, vă stăm cu plăcere la dispoziţie.

Dacă doriţi să ne contactaţi, fie în legătură cu tipurile şi modelele de fanioane pe care le producem, fie pentru a face o comandă, vă rugăm să ne scrieţi un email la adresa de mai jos, să ne sunaţi la unul din numerele noastre de telefon sau să ne vizitaţi direct la sediul firmei.

E-mail
office@fanioane.ro

Telefon
0040-269-224336

Mobil
Sibiu: 0723 233 997
Bucureşti: 0722 340 679

Fax
0269-206672

Adresa
Str. Mitropoliei nr.10, Sibiu 550179